28-10-12

Nathalie Meskens in nieuwe 'Danni Lowinski' met Seks, drugs en nodige portie rock 'n roll


Nathalie Meskens in een nieuwe aflevering van 'Danni Lowinski' met Seks, drugs en nodige portie rock 'n roll

Werderom meer dan een miljoen kijkers zagen Ben Segers zijn intrede in 'Danni Lowinski', als de (ex-)man van de sexy advocate, Danni blijft hot in Vlaanderen.

Danni Lowinski (Nathalie Meskens) wil van zijn onverwacht bezoek gebruik maken om datgene te doen wat ze al veel langer had moeten doen: van hem scheiden.

Maar Andy heeft andere plannen. Hij zet op donderdag 3 mei 2012 zijn charme-offensief verder om Danni Lowinski (Nathalie Meskens) terug voor hem te winnen.

Ook op de werkvloer heeft de advocate Danni Lowinski (Nathalie Meskens)moeilijke katten te geselen.

Sinds Frankie Hoste (een gastrol van Maarten Ketels, bekend van 'De Rodenburgs' en 'Groenten uit Balen') tegen betaling nieuwe medicijnen heeft getest, lijdt hij aan maculadegeneratie.

Zijn netvliezen zijn aan het afsterven en de jongeman is goed op weg blind te worden.

Danni Lowinski (Nathalie Meskens) zoekt dokter De Weert (Daan Hugaert uit 'Wittekerke', 'Thuis' en 'Witse') op -de verantwoordelijke van het experimenteel onderzoek- om hem ermee te confronteren dat hij de testen niet heeft stopgezet na het optreden van de nevenverschijnselen, wat nochtans bij wet verplicht is.

Hij beweert dat er geen causaal verband is, dus Danni Lowinski (Nathalie Meskens) trekt op onderzoek uit om haar gelijk te halen.

Danni Lowinski (Nathalie Meskens) schakelt haar vrienden Niels (Mathias Sercu) en Bieke (Marianne Devriese) in om undercover te gaan in het ziekenhuis.

Ook Roman (Michel van Dousselaere) rekent op de hulp van zijn dochter, want de knorrige man heeft problemen met het gerecht.

Rechter Hanssens (Karel Deruwe) ziet hierin zijn kans schoon om Danni Lowinski (Nathalie Meskens) te verleiden, maar dat is niet naar de zin van de assertieve advocate...

'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens, iedere donderdag om 20.50 uur bij vtm, met herhaling op dinsdag om 22.45 uur.

Nathalie Meskens: 'Ik ben een preutse'

Voor de naaktkalender van Kom op tegen Kanker, kleedden Annemie Struyf en Lieve Blancquaert bekend Vlaanderen uit. Humo vroeg zich af of de modellen in kwestie, Hilde Crevits, Joke Devynck, Miet Smet, Annemie Turtelboom, Trui Windels (de first lady van Herman Van Rompuy, voorzitter van de Europese Raad), Nathalie Meskens, Natalia, Francesca Vanthielen, Sofie Van Moll, Gilda De Bal en Elodie Ouedraogo, dit leuk vonden.

Hoewel ze op jong leeftijd een naaktscène speelde in de film Blinker, ze in de telenovelle David diverse keren topless te zien was, en momenteel wekelijks met haar prominente borsten pronkt in en als de sexy advocate Danni Lowinski, vindt Nathalie Meskens zichzelf een preutse, een naaktportret voor een naaktkalender lijkt dan ook niet zo voor de hand liggend. 'Mijn lichaam beschouw ik als iets privé, iets dat alleen mijn echtgenoot en mezelf aangaat', vertelt ze aan het weekblad.

Maar waarom dan toch de stap om bloot te poseren voor een naaktkalender? Nathalie Meskens: 'Omdat dit project niet in de eerste plaats over naakt gaat, wel over kanker, vrouwen en een kwetsbaar lichaam. Ik vind het een fijn en mooi initiatief. Het is een eer om eraan te mogen meewerken', voegt de sympathieke succes actrice er nog aan toe.

27-10-12

Nathalie Meskens in 'Danni Lowinski' met een gastrol voor Guy Van Sande


Nathalie Meskens in 'Danni Lowinski' met een gastrol voor Guy Van Sande.

Bijna een miljoen kijkers hoorden Danni Lowinski(Nathalie Meskens) tegen haar vriendin Bieke verkondigen dat ze de topadvocaat Olivier Smets (gespeeld door Kürt Rogiers) in haar bed wil.

Die bekentenis was goed voor een marktaandeel van 42% (VVA 18-54). Op dinsdag 3 april keken nog eens 239.692 (live +VOSDAL) fans naar de herhaling van de vijfde aflevering, Danni is hot in Vlaanderen.

Op donderdag 5 april 2012 wordt het een 'Zone Stad'-onderonsje in de zesde aflevering van 'Danni Lowinski'(Nathalie Meskens).

Zowel Sandrine André als Guy Van Sande -die in de politiereeks een koppel vormen- trekken naar Danni Lowinski(Nathalie Meskens) voor juridisch advies.

André kruipt in de huid van Eline Cuypers, die haar hypotheek niet meer kan afbetalen sinds de dood van haar man. Van Sande, die in 'Zone Stad' regelmatig naar de fles grijpt, speelt de ex-alcoholieker Freddy, die ontslagen wordt wanneer iemand zijn drankverleden ontdekt.

Hopelijk kan Danni Lowinski(Nathalie Meskens) haar gedachten erbij houden, want er hangt steeds meer spanning in de lucht tussen haar en de knappe Olivier.

Aflevering 6: een betrouwbare bank
Wanneer de echtgenoot van Eline Cuypers sterft, blijft zij alleen achter met hun 8-jarige zoon en een berg achterstallige betalingen voor de hypotheek. De bank is steenhard: Eline's huis zal openbaar verkocht worden.

Wanneer Danni Lowinski(Nathalie Meskens) ontdekt dat de instantie haar onderzoeks- en advliesplicht heeft verzuimd, gaat ze op zoek naar andere gedupeerden, maar dat zorgt voor problemen tussen haar en Katia De Boosere, de eigenares van het winkelcentrum.

Zij dreigt ermee advocate Danni Lowinski(Nathalie Meskens) op straat te zetten. Ook Freddy Bols zoekt hulp bij Danni.

De chauffeur van de schoolbus werd ontslagen omdat hij vroeger aan de drank zat, maar ondertussen is hij al 5 jaar clean. Advocate Danni Lowinski(Nathalie Meskens)besluit er alles aan te doen opdat de man terug aan de slag kan.

Ex-kapster Danni Lowinski(Nathalie Meskens) die nu aan de slag is als advocate, weet haar mannetje te staan, ook in de badkamer. Ze trekt zelfs haar beste kleedje uit om in een zwarte BH haar vader te helpen in bad.

'Danni Lowinski'(Nathalie Meskens), iedere donderdag om 20.50 uur bij vtm, met herhaling op dinsdag om 22.45 uur.